INFO

Toiminta

Pink on puhdas laukkatalli, järjestämme laukkoja ja kilpailutamme omia laukkahevosiamme. Keksimme myös uusia laukkahevosia ja myymme niitä eteenpäin joko kilpailtuina tai kilpailemattomina. Joskus voimme ottaa myös muiden omistajien hevosia kilpailutukseen ja sopimuksen mukaan joko palauttaa ne takaisin kisauran loputtua tai yrittää myydä ne eteenpäin.

Pinkissä ei alunperin ollut kasvatustoimintaa, mutta se aloitettiin takautuvasti kesällä 2012. Kasvattilista.

Omistajat ja yhteystiedot
Pinkin omistavat puoliksi Sirpa ja Virginia, omistamme myös Gin Ahaltekin ja Ionicin. Parhaiten meidät tavoittaa sähköpostilla osoitteesta vtionic@gmail.com. Virtuaalihevosia ja myös Pinkkiä koskeva blogimme on myös yksi yhteydenpito- ja keskustelukanava.
CAS-ikääntyminen
Käytämme kaikilla laukkahevosillamme CAS-ikääntymistä, jossa yksi reaaliviikko vastaa yhtä virtuaalikuukautta. CAS-kalenterin löytää LJ:n infosivulta, mutta olemme tehneet oman CAS-kalenterin päivämäärineen.
Hevosten myynti

Pääosa hevosistamme on myynnissä, hevoslistauksissa on maininta, jos näin ei ole. Myyntiehdot:

Hevosen voi myös varata siten, että me kilpailutamme sitä tiettyyn päivään asti ja sen jälkeen se siirtyy uudelle omistajalle. Varausaikana me siis kilpailemme hevosella (mahdollisesti varaajan toiveiden mukaisesti) emmekä myy tai varaa hevosta toisaalle ja kun varausaika on kulunut, hevonen siirtyy varaajalle. Pyrimme pitämään varausajat melko lyhyinä ettei tule tilannetta että varaaja ehtii kadota virtuaalimaailmasta ennen kuin on ostanut hevosen.

Oma hevonen kilpailutettavaksi Pinkkiin?

Otamme toisinaan muiden omistamia laukkahevosia kilpailtavaksi. Kyse ei ole varsinaisesti ostamisesta vaan siitä, että tavallaan otamme hevoset kisauran ajaksi leasingiin, kilpailemme kuin ne olisivat meidän omia (pyrimme toki ottamaan huomioon omistajan toiveet kilpailutuksesta) ja tietty ikä tai kisamäärä on saavutettu, palautamme ne takaisin omistajalle. Voimme myös yrittää myydä hevosen eteenpäin kisauran aikana, jos näin sovitaan.

Ehdot ja toiveet on aina sovittavissa tapauskohtaisesti, haluamme kuitenkin säilyttää jonkin järjen kilpailutuksessa emmekä lupaa sijoituksia, arvokilpailupaikkoja tai tiettyä rahasummaa, koska hevosen menestys ei loppuviimeksi ole meistä kiinni. Omistajan kanssa käydään läpi mihin hevosella tähdätään ja mitä tehdään jos tavoitetta ei tunnuta järkevässä ajassa tai järkevällä kisamäärällä selvittämään. Yritämme myös pitää omistajan ajan tasalla hevosen kuulumisista.

Voimme niin sovittaessa myös ottaa hevosen myytäväksi, mutta tällöin entisellä omistajalla vaikka olisi kasvattajakin ei ole sananvaltaa uuden omistajan valinnassa. Myymme hevoset siis omin ehdoin eteenpäin. Jos hevonen ei mene kaupaksi kohtuullisessa ajassa kilpauran loputtua, vanha omistaja voi ottaa sen takaisin tai lopetamme hevosen.

Emme yleensä ota kovin montaa ulkopuolista kisahevosta yhtä aikaa ja vanhat yhteistyökumppanit ovat etusijalla hevosia valittaessa.

© Sirpa 2008, vtionic(at)gmail.com
Tiedosto luotu 2009-01-14
Pink on täysin virtuaalinen kilpailukeskus ja kaikki sivuilta löytyvä on mielikuvituksen tuotetta
This stable is a SIM-game, nothing described on this site should not take as a real-life information