Banshee Cry GA xx VH12-006-0015
Muistosivu, kuollut 22.11.15


© J. Abbott
 • Virtuaalihevonen
 • Nimi: Banshee Cry GA
 • Sukupuoli: tamma
 • Rotu: englantilainen täysiverinen
 • Syntynyt: 27.06.2008 VHKR
 • Väri: rautias
 • Säkäkorkeus: 158 cm
 • Suku: King's Kite xx EVM - Lady of Death xx EVM
 • Omistaja & maahantuoja: Ionic / S VRL-00329
 • Painotus: este
 • Koulutus:

Luonne

Banshee on vähän herkkis-prinsessa, joka ei pidä hernettä patjan alla vaan yleensä nenässään. Se on ehdoton rutiinien rakastaja ja kaikki poikkeuksellinen saa vastaanhangoittelua ja muuta ikävää käytöstä. Kilpahevosen ura? Hah hah, ainahan sitä unelmoida saa... Sinänsä kyllä harmi, koska Banshee on kova tyttö hyppäämään eikä se yllättäen jää tuijottamaan erikoisempiakaan esteitä vaan leiskauttaa ylitse mistä vain. Mikään automaatti se ei sinänsä ole esteillä, vaan ratsastajan tarvitsee aina tuoda se esteelle varsin tarkasti. Siinä suhteessa jokin toinen hevonen olisi ehkä anteeksiantavampi ratsu, mutta taitavan esteratsastajan kanssa Banshee on suorastaan loistava.

Hoidettaessa kannattaa tarttua tuttuihin rutiineihin kuin elämä riippuisi niistä, sillä tavoin kaikilla asianosaisilla on parempi mieli. Banshee harjataan käytävällä kaksin puolin kiinni. Ensimmäisenä puhdistetaan kaviot, sitten harjataan. Oikea puoli eka sekä kavioissa että harjatessa. Kyllä, Banshee on tarkka jopa tällaisista ja jos menee tekemään asiat väärässä järjestyksessä, maailman perusteet järkkyvät tai ainakin Banshee vaikuttaa olevan sitä mieltä.

Sukuselvitys

Banshee on itse asiassa kasvatettu laukkahevoseksi, mutta syystä tai toisesta se ei ole koskaan startannut radoilla vaan se myytiin jo varsana yksityiselle omistajalle, joka kouli siitä ratsun. Se polveutuu kuitenkin täysin laukkasuvusta.

King's Kite xx on yksi Irlannin huippusiitosoreista. Se pärjäsi aikoinaan radoilla hienosti ja sen jälkeen menestystä on jatkunut varsojen kautta. Se on tällä hetkellä valtionsiittolan kallein ori ja sen varsamäärä on huomattava.

Emä Lady of Death xx oli laukkaratsuna keskinkertainen eikä sen ura ole mitenkään pitkä, se starttasi vain kaksi- ja kolmivuotiaana. Siitostammana se on osoittautunut ehkä hieman paremmaksi kuin laukkauran perusteella voisi odottaa, mutta ei se mitään ehdoton huippuperiyttäjä ole. Huippuoreista se on varsonut muutaman arvokilpailuvoittajan, joten ei sitä täysin toivottomanakaan tapauksena voi pitää.

Kisat

PVM
LAJI
LUOKKA
JÄRJESTÄJÄ
SIJOITUS

Varsat

SYNT-PVM
VARSA
SKP
VÄRI
ROTU
ISÄ
MUUTA
27.10.08
Bean Nighe GA
tamma
rautias
xx
Original Rum GA xx
-
19.11.09
Dignified Ion
ori
-
x
Diktator GA ox
myyty
10.3.10
Lednik Ion
ori
-
RBSH
Largo Ion (tersk)
8.8.10
Anders Ion
ori
-
knabstrup
Andreada GA (knn)
16.10.14
Remember The Alamo!
ori
rt
xx
Alamo Runner GA xx
-
16.11.14
Sluagh Ion
tamma
rnkm
xx
Calligraphy GA xx
-
16.12.14
Immortal Ion
ori
rn
xx
Endless Edition GA xx
-
16.1.15
Deathly Hallows Ion
ori
-
xx
Tested Best GA xx
-


Luotu 16.11.2009
© Ionic 2009
Layout & kuva: S.T. & V.R.